Over ons

Beginpagina » Over ons » Over ons

Tomos brommers

Tomos brommers vinden hun oorsprong in Sloveniƫ, voormalig Joegoslaviƫ. Tomos heeft door de jaren vele modellen op de markt gebracht. In Epe heeft Tomos ook een fabriek gehad welke de West-Europese markt moest voorzien. In 2009 werd deze fabriek, waar ondermeer de Revival werd gebouwd, echter gesloten. TP-Classics restaureert deze nostalgische brommer samen met de Streetmate. Tomos is meer dan brommer rijden. Het is een belevenis.
tomos-revival-ts-06.jpg

CPI-scooters

TP-Classics is gespecialiseerd in CPI-scooters. CPI-scooters vinden hun oorsprong in Taiwan en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Helaas is de importeur in Nederland in 2013 gestopt met de levering van CPI scooters. In 2018 hebben wij besloten om te stoppen met CPI.
CPI Models.jpg

Klassieke brommers

In de jaren 60 en 70 was het niet meer dan normaal dat mensen voor hun dagelijks vervoer kozen voor de brommer. Ook vandaag de dag kiezen mensen voor de gemotoriseerde tweewieler, iets dat men heden ten dagen nog wel eens wil vergeten in politiek Den Haag. De klassieke brommer behoort tot ons cultureel erfgoed en is een heuse verrijking aan uw leven. Het plezier dat u destijds aan uw trouwe tweewieler had geldt ook voor het heden.
TP-Classics is gespecialiseerd in het restaureren van klassieke brommers. In onze verzameling staan inmiddels al prachtige exemplaren. Momenteel zijn we bezig met de restauratie van 2 Simson SR2E brommers, het bekende tweewielermerk uit het voormalige Oost-Duitsland.
classic moped.jpg

Onze showroom

In onze showroom staan de Streetmates, Revivals en klassieke brommers welke wij hebben gerestaureerd. Nieuwsgierig naar het resultaat? Maak een afspraak en kom eens kijken.
our showroom.jpg

Onze werkplaats

Het restaureren van brommers is een tijdrovende klus. Voor het beste resultaat gaat de brommer volledig uit elkaar. Alle onderdelen worden daarna aan een serieuze inspectie onderworpen. Sommige onderdelen moeten worden vernieuwd. Andere kunnen perfect gerestaureerd worden. Daarna kan het opbouwen gaan beginnen. Voor een perfect resultaat hebben we een goed uitgeruste werkplaats. Goed gereedschap in combinatie met een paar goede handen staan garant voor het eindresultaat. Dat is waar we voor staan.
01.jpg

Onze servicewagen

Om onze klanten een nog betere service te kunnen verlenen hebben we een Fiat Strada 17TD uit 2000 aangeschaft. De pickup hebben we volledig gerestaureerd. Een verslag van deze restauratie kunt u zien onder "Projecten in beeld". Met 142.000 km op de teller verwachten we nog jaren plezier te hebben van deze geweldige auto.
57.jpg

2 antwoorden op “Over ons

 1. Goeiedag,

  Ik ben opzoek naar iemand die mij Peugeot GL10 zou willen restaureren . De brommer is redelijk compleet alleen zijn de plastic kappen hier en daar gebarsten en is er soms een hoekje uit.

  Is dit iets waarmee u mij zou kunnen helpen?

  Het zal niet voor direct zijn aangezien ik in belgie woon en door corona niet makkelijk de grens over raak.

  Alvast bedankt!
  Mvg Wim

  1. Goedemiddag Wim,
   excuus voor mijn late reactie maar uw email stond in mijn spammail.
   Helaas restaureren wij niet voor derden.
   Hiermee kan ik u dus niet helpen.
   Met vriendelijke groet,
   Tim
   TP-Classics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *